Boeking afstandsbehandeling succesvol!

Hieronder nog eens onze werkwijze. Heb je vragen neem dan zeker contact met ons op.

 

Werkwijze

Nadat je online een behandeling hebt geboekt ontvang je direct een email ter bevestiging. Omdat spam filters soms in de weg zitten is het goed om eerst info@afstandsbehandeling.nl aan je contacten toe te voegen. Ontvang je niets binnen een half uur kijk dan in je spam folder of neem contact met ons op.

Na de boeking van je afspraak kun je ons een foto sturen. Of een link naar bijv. je Facebook of Linkedin account. Indien je dit niet prettig vindt dan volstaat je naam, je geboortedatum en de plaats waar je op het moment van de afstandsbehandeling bent. Indien nodig kun je ons alle informatie sturen die van belang kan zijn voor de behandeling. Alle info kan gestuurd worden naar: info@afstandsbehandeling.nl.

Een afstandsbehandeling duurt 25 minuten. Je kunt in bed liggen, in je luie stoel zitten of je ligt bijvoorbeeld op de bank. Het gaat erom dat je ontspannen bent en niet gestoord kan worden.

Het beste kun je 5-10 minuten voordat de behandeling begint al gaan zitten of liggen en ontspannen. Spreek (of denk) de intentie dat je er voor open staat om de afstandsbehandeling te ontvangen. Indien je de afstandsbehandeling zal ontvangen tijdens je slaap dan spreek je voor het slapen gaan deze intentie al uit. Heel makkelijk.

Ook wij nemen voorafgaand aan de behandeling 10 minuten de tijd om af te stemmen, los te laten en de juiste frequentie en stemming te bereiken.

Je hoeft tijdens een behandeling niets te doen. Ontspannen en verder niets. Je hoeft je gedachten niet in de gaten te houden of te sturen. Laat alles over je heen komen.

Soms komen er tijdens de behandeling beelden of boodschappen door. Die worden dan direct na de behandeling per email contact gedeeld. Vaak komt er niets door maar volstaat de energie overdracht. En daar gaat het natuurlijk in de eerste instantie om.

Ook als er niets is doorgekomen sturen we een mail ter afsluiting.