Higher Self – Groep van 100

Starten met de groep van 100 is gratis en vrijblijvend. Onderaan de pagina kun je je aanmelden.

Gratis starten is een volwaardige start zonder restricties.
Zo kun je nagaan of het klikt en of je hiermee door wilt gaan.

Je ontvangt twee afstandsbehandelingen (groepsessies) op woensdag en op zondag. In de agenda kun je nagaan welke dat zijn nadat je je hebt aangemeld.. Elke sessie heeft een thema. Daarnaast zorgt elke sessie voor: op een positieve tijdlijn zijn en blijven. In de flow blijven.
Opruimen en loslaten van angst, pijn, spanning, woede en alle ongewenste en tegenwerkende energieën.
Schoonmaken en opladen van je energielichamen.

 

Na de gratis start:

Als je na de gratis start mee wil blijven doen met de groepssessies dan betaal je daarvoor 18 euro per maand. Dit wordt niet automatisch verlengd of afgeschreven.

Elke maand ontvang je een betaallink en bepaal je of je mee wil blijven doen. Als je betaald blijf je meedoen. Als je niet betaald dan geef je te kennen te willen stoppen. Heel gemakkelijk. Op die manier hebben we geen verplichtingen naar elkaar toe. Geen opzegtermijn. Vrijheid blijheid.

Je ontvangt maandelijks

Negen groepssessies. Zodat je in de flow blijft en je steeds de basis blijft behouden van een positieve collectieve tijdlijn. Dit is een houvast en een zorgt voor rust in een chaotische tijd. Wat er ook in de buitenwereld gebeurt. Je zit in een groep met mensen met positieve intenties die elkaar positief energetisch ondersteunen.

Doe je mee?

[contact-form-7 id=”5160″ title=”Contactformuliertje_copy”]

happy-higher-self-group