Gratis starten met groepssessies en basis mp3

 

Ik raad iedereen aan om allereerst te beginnen met 2 gratis groepssessies en de gratis basis mp3.

Zo kun je nagaan of het iets voor je is. Of het klikt.

Dit is geen half werk maar een krachtig en volwaardig begin. Je bouwt hiermee binnen een week een sterke basis op. Door de groepssessies en de basis mp3 laat je onware overtuigingen los en kom je energetisch in een Flow.

Je begeeft je dan op een positieve collectieve tijdslijn. Op deze collectieve positieve tijdslijn creëer jij automatisch jouw versie van de werkelijkheid.

Na een week kun je beslissen of je mee blijft doen.
Geen verplichtingen. Geen gedoe. Geen opzegtermijn of andere flauwekul.

 

Wereldwijde Higher Self Groep

 

Als je mee blijft doen met de groepssessies dan betaal je daarvoor 15 euro per maand. Dit wordt niet automatisch verlengd of afgeschreven. Elke maand ontvang je een betaallink en bepaal je of je mee wil blijven doen. Heel gemakkelijk. Op die manier hebben we geen verplichtingen naar elkaar toe. Vrijheid blijheid.

 

Je ontvangt maandelijks

– 9 groepssessies. Zodat je in de flow blijft en je steeds de basis blijft behouden van een positieve collectieve tijdslijn. Dit is een houvast en een zorgt voor rust in een chaotische tijd. Wat er ook in de buitenwereld gebeurt. Je zit in een groep met mensen met positieve intenties die elkaar positief energetisch ondersteunen.

– Ondersteunende actuele tijdslijn mp3 afgestemd op de huidige tijd en het loslaten van onware overtuigingen en het inbrengen van krachtige positieve en ware overtuigingen. Zo gaat je hele wezen dezelfde kant op en zijn er geen onbewust tegenwerkende delen.

– Nieuwsbrief met tips, ondersteunende methodes, gereedschappen, nieuws.