Hoi!

 

 

Mijn verhaal

Ik heb in de periode 2007 – 2023 ruim 500 websites gemaakt. Uitsluitend websites voor ondernemers, stichtingen, therapeuten, coaches, leraren en healers die zich bezig houden met massage, coaching, yoga, alternatieve geneeswijzen, duurzaam ondernemen, therapieën, groei, spiritualiteit, ontplooiing en persoonlijke ontwikkeling.

Waarom uitsluitend voor deze doelgroep?

Omdat ik zelf ook onderdeel ben van deze doelgroep. Vanaf jongs af aan bezig met spiritualiteit en zelfontwikkeling.

Ik heb me bezig gehouden met EFT, tachyon, Bruce Lipton, innerlijk kind werk, reiki, energy healing, EMDR, cranio sacraal therapie, chi nei tsang, healing tao, Mantak Chia, Neale Donald Walsch, Paul Selig, ayahuasca, tantra, NDE’s en de boodschap die daaruit heel duidelijk naar voren komt en nog veel meer. Teveel om hier allemaal op te noemen.

M’n rechtenstudie heb ik afgewisseld met een drie jarige Raya Yoga leraren opleiding.

Waarom ben ik weer actief websites gaan maken?

Vanwege de toestand in de wereld heb ik de laatste tijd vaak de vraag gesteld: Hoe kan ik helpen? Wat is mijn taak? Wat is mijn purpose? Waarom ben ik hier in deze tijd?

Dit is me de afgelopen tijd duidelijk geworden:

Allereerst is het me duidelijk geworden dat ik niet per se ook (uitsluitend) een therapeut of coach of leraar hoef te zijn om mee te werken aan het verhogen van het bewustzijn op aarde.

Daarnaast had ik mezelf wijsgemaakt dat ik veel teveel tijd achter de computer bezig was. Maar eerlijk gezegd vermaak mezelf prima achter de computer en verzet hiermee heel veel goed werk.

Butterfly effect – kleine veranderingen kunnen een enorm effect veroorzaken.

Wat nu als ik me dagelijks vol passie inzet voor degenen die werken aan een betere wereld? Dat zijn heel veel butterfly effecten. Dat kan een enorm verschil maken. Dat is dan ook mijn intentie. Om door middel van hetgeen ik goed kan en met plezier doe een positieve impact te maken.

Ik ga weer verder met websites maken voor degenen die de wereld vooruit helpen. En vooral helpen deze websites effectief en succesvol te maken.

Want wat heb je aan een website die prachtig is maar niet gevonden wordt? Die geen aandacht krijgt. Of waarvan de boodschap niet goed wordt overgebracht? Een website bouwen is makkelijk. Maar het gaat ook om het proces erna.

Verbetering van bestaande websites op elk niveau

De websites van bestaande klanten ben ik bezig te moderniseren, te verfraaien, te verbeteren en vooral effectief te maken. Wat zijn jouw wensen? Hoe ziet jouw optimale website eruit qua uiterlijk, qua werking, qua bezoekers en qua effectiviteit?

Hoe zorg je ervoor dat een bezoeker ook daadwerkelijk klant wordt? Daar gaat het om. Goed voor jou en goed voor je bezoeker. Win Win.

Waar de wereld naar toe gaat weet niemand. Maar ik ben ervan overtuigd dat er verschillende uitkomsten zijn die naast elkaar bestaan.
Laten wij, jij en ik dus, er nu voor zorgen dat we de positieve uitkomst realiseren.

Daarom zijn we hier gekomen.

Namaste!